Ham pentru câini anti-tragere

139,90 RON
 • S
 • M
 • L
 • XL
Cantitate
Please choose color/length

Du-ți câinele la o plimbare fără stres cu ajutorul hamului nostru pentru câini anti-tragere ajustabil. Atunci când câinele trage, hamul aplică o presiune ușoară pe piept pentru a-l opri, în loc să aplice presiune pe gât și să-l rănească. Hamul pentru câini anti-tragere ajustabil este realizat din nailon Oxford de înaltă calitate și căptușit pentru confort la purtare. Dispune de un mâner din nailon, dungi reflectorizante și încuietoare pentru a securiza prinderea.

Beneficii importante

Descurajează câinele să tragă și să se tolănească atunci când se află în lesă
Inele D pe față și spate pentru atașarea lesei
Dungi reflectorizante
Mâner robust din nailon
Ușor de pus și îndepărtat
4 nivele de ajustare pentru un confort maxim
Sistem cu încuietoare
Căptușeală confortabilă și respirabilă

Fără tragere: Dacă patrupedului tău îi place să se tragă, zgarda nu este cea mai bună alegere deoarece îl poate răni. Hamul nostru anti-tragere este conceput pentru a aplica o presiune ușoară pe piept pentru a îndrepta câinele către lateral atunci când trage. Descurajează trasul și tolănitul câinelui.

Sistem de închidere: Hamul nostru dispune de o încuietoare laterală pentru a te asigura că lesa nu se va desface accidental.

Mâner: Mâner robust în partea de sus pentru o prindere rapidă și control al câinelui oricând este nevoie.

Inel D robust: Hamul dispune de două inele, unul pe partea superioară și unul pe cea inferioară. Poate fi folosit alături de o centură pentru câini pentru a asigura siguranța câinelui în timpul condusului.

Dungi reflectorizante: Dungile reflectorizante asigură o vizibilitate ușoară în condiții de lumină redusă, pentru o plimbare sigură pe timp de noapte.

 • Frais de port gratuits à partir de 19€

  Transport gratuit
  pentru cumpărături
  peste 119 RON

 • Expédition sous 24H

  Expediere
  în 24h

 • Paiement sécurisé

  Plată
  securizată

 • Recommandé par les vétérinaires

  Recomandat de
  veterinari