Medalioaneanimale.ro - Termeni de utilizare

 

Preambul
Acești Termeni & Condiții sunt încheiați între, pe de o parte, compania ATRYOS DMCC, numărul de identificare fiscală 119327, forma juridică: LTD (vânzătorul) și, pe de altă parte, persoana care dorește să cumpere prin intermediul site-ului său web https://www.medalioaneanimale.ro (cumpărătorul).

Acceptarea Termenilor & Condițiilor

Clientul recunoaște că a citit atunci când a comandat și este de acord să respecte următorii Termeni & Condiții fără rezerve.

Relații cu clienții
Compania ATRYOS DMCC oferă clienților săi :

Un formular eContact : Contactați-ne și veți primi răspuns garantat în 24h. Puteți, de asemenea, să ne trimiteți un email la următoarea adresă : contact@medalioaneanimale.ro

Produse

Fotografiile care ilustrează Produsele nu intră în domeniul de aplicare a Contractului. Orice utilizare și / sau reproducere a fotografiilor este interzisă. Fotografiile care ilustrează acest site sunt supuse termenilor de utilizare.

Prețurile produselor sunt exprimate în lire sterline. Toate taxele (TVA) sunt incluse în prețul final al produsului.

Prețurile indicate nu includ costurile de ambalare și expediere, care vor fi taxate în plus și vor fi specificate Cumpărătorului la confirmarea finală a comenzii.

Produsele sunt oferite spre vânzare în funcție de disponibilitate. În cazul indisponibilității unuia dintre Produse, Cumpărătorul este notificat prin intermediul site-ului în legătură cu timpul de reaprovizionare preconizat, dacă acest lucru este posibil. În cazul în care Produsul se dovedește a fi indisponibil după validarea comenzii, Cumpărătorul va avea opțiunea de a anula comanda prin trimiterea unei solicitări prin email pentru rambursarea sumelor plătite în cel mult treizeci (30) de zile de la colectare, sau de a schimba produsul (produsele) indisponibil(e) cu altul (altele).

Vânzătorul nu își asumă nici o responsabilitate în cazul lipsei de stoc sau al indisponibilității Produselor.

Dreptul la retenție

Produsele comandate rămân proprietatea Vânzătorului până la primirea integrală a plății. În schimb, la data efectivă a livrării, riscurile (inclusiv pierderile, furtul sau daunele) legate de Produsele livrate vor fi transferate Cumpărătorului.

Nu este posibilă nicio dispută în privința livrării în sine dacă pachetul pare să fie livrat corespunzător, după cum reiese din Sistemul Informațional al Oficului Poștal (Sistem Flashing).

Comandă

Sistemele automate de înregistrare sunt considerate dovada naturii, conținutului și datei comenzii. Cumpărătorul este obligat să respecte informațiile furnizate la plasarea comenzii: în caz de eroare în redactarea informațiilor de contact, Vânzătorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea de a livra Produsul.

O nouă livrare va fi apoi plătită de către Cumpărător.

Plată

La confirmarea comenzii, cumpărătorul va avea posibilitatea de a alege dintre următoarele metode de plată:

-Card de credit

Plata trebuie efectuată de către Cumpărător la plasarea comenzii online. În niciun caz plățile nu vor fi considerate depozite sau plăți anticipate. Toate comenzile se plătesc în lei, inclusiv toate taxele și contribuțiile obligatorii.

Cumpărătorul certifică către ATRYOS DMCC faptul că are permisiunea necesară pentru a utiliza metoda de plată aleasă pentru comandă la înregistrarea comenzii de achiziție.


ATRYOS DMCC își rezervă dreptul de a suspenda sau anula orice executare a comenzii și / sau a livrării, indiferent de natura și nivelul de execuție a acesteia, în cazul neîndeplinirii obligațiilor sau plății parțiale a oricărei sume plătibile de către Cumpărător, în cazul unui incident de plată sau în caz de fraudă sau de încercare de fraudare cu privire la utilizarea site-ului web.

Penalitățile se aplică automat la sumele scadente după o perioadă de zece zile de la data stabilită pentru decontare sau de la data emiterii unei notificări bancare de neplată. Expedierea oricărei comenzi noi poate fi suspendată în caz de întârziere de plată sau de plată parțială a unei comenzi anterioare, prin derogare de la prevederile prezentului regulament.

ATRYOS DMCC își rezervă dreptul de a solicita o fotocopie a cărții de identitate și / sau, dacă este cazul, a cardului de credit (numai pentru față) și / sau dovada adresei Cumpărătorului pentru orice plată efectuată cu un card de credit.

Pentru a combate activitățile frauduloase prin intermediul Internetului, informațiile referitoare la comanda dvs. pot fi comunicate oricărei terțe părți autorizate prin lege sau desemnate de ATRYOS DMCC, numai cu scopul de a verifica identitatea Cumpărătorului, validitatea comenzii, metoda de plata utilizată și livrarea preconizată.

ATRYOS DMCC își păstrează proprietatea deplină asupra produselor vândute până la plata completă și integrală a prețului.

Livrare

Timpul mediu de livrare este cuprins între 5 și 7 zile lucrătoare, iar livrarea va fi efectuată de către Swisspost. Comanda va fi trimisă în 24 - 48 de ore după primirea plății.

Compania ATRYOS DMCC nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio întârziere cauzată de Swisspost sau în caz de întârziere din cauza unei probleme de aprovizionare.

În nicio situație, nicio întârziere în livrarea pachetului nu oferă dreptul Cumpărătorului să solicite daune și dobânzi; nu vom fi trași la răspundere.

La primirea Produselor comandate, Cumpărătorul va verifica conformitatea acestor Produse. Orice anomalie privind livrarea (Produs lipsă sau rupt, ambalaj deteriorat, etc.) va fi raportată de Cumpărător prin contactarea Serviciului pentru clienți prin email sau telefonic, în cel mai scurt timp posibil. Orice reclamații formulate după 15 zile vor fi respinse de către Vânzător.

ADRESĂ INCOMPLETĂ SAU INCORECTĂ:

În cazul unei erori în ceea ce privește adresa de livrare, costurile de înlocuire vor fi suportate de către Cumpărător.

PACHETE NEREVENDICATE LA OFICIUL POȘTAL, LOCAȚIE DE RIDICARE SAU DEALER:

În cazul în care pachetul nu este recuperat, costurile de înlocuire sunt suportate de către client.

Dreptul de retragere și schimb

Cumpărătorul are la dispoziție un TERMEN DE 15 ZILE de la data livrării pentru a returna, pe cheltuiala sa, toate produsele conținute de comandă, pentru a obține restituirea prețului comenzii, excluzând costurile de expediere.

Produsele trebuie returnate către ATRYOS DMCC, respectând pașii descriși mai jos:

Returnarea Produselor:

Produsele livrate trebuie returnate de către Cumpărător la adresa de mai jos prin trimitere poștală recomandată:

ATRYOS DMCC Ltd
39/41 City Mill Lane
Gibraltar
GX11 1AA
GIBRALTAR

POLITICA DE RETURNARE:

 

 •       Articolul va fi returnat în 15 zile de la livrare
 •       Produsul trebuie returnat în starea sa originală

RAMBURSARE:

După primirea Produselor returnate, rambursarea va fi procesată în termen de 5-7 zile lucrătoare prin aceeași metodă folosită pentru efectuarea plății comenzii.

NOTĂ DE CREDIT:

După primirea Produselor returnate, vă va fi atribuită o notă de credit și plasată direct în coșul dvs.

Utilizarea sa este foarte simplă.

Plasați o comandă nouă pentru articolul dorit. Mergeți la rezumatul coșului și veți găsi nota de credit. Dați click pe ADAUGĂ lângă Comandă.

Valoarea notei dvs. de credit va fi apoi dedusă din costul final al comenzii dvs.

COSTURILE DE RETURNARE:

Costurile de returnare vor fi suportate de către Cumpărător.

Adresă de retur:

ATRYOS DMCC Ltd
39/41 City Mill Lane
Gibraltar
GX11 1AA
GIBRALTAR

Informații legale

Furnizarea de informații cu caracter personal colectate în contextul vânzărilor la distanță este obligatorie, aceste informații fiind necesare pentru procesarea și expedierea comenzilor, precum și pentru procesarea facturilor. Aceste informații sunt strict confidențiale. Lipsa informațiilor implică respingerea automată a comenzii.

Utilizatorul are dreptul de a accesa, modifica, rectifica și șterge datele referitoare la el însuși. Pentru a-și exercita acest drept, Cumpărătorul va trimite o scrisoare Serviciului pentru clienți la următoarea adresă:

ATRYOS DMCC Ltd
39/41 City Mill Lane
Gibraltar
GX11 1AA
GIBRALTAR

Dispute

Acești termeni și condiții și relațiile contractuale dintre Vânzător și Cumpărător sunt supuse legislației Gibraltar. Instanțele din Gibraltar au jurisdicție exclusivă, indiferent de locul de livrare și metoda de plată convenite.

Adresa de inregistrare:

13/1 Line Wall Road
Gibraltar
GX11 1AA
GIBRALTAR


 • Frais de port gratuits à partir de 19€

  Transport gratuit
  pentru cumpărături
  peste 119 RON

 • Expédition sous 24H

  Expediere
  în 24h

 • Paiement sécurisé

  Plată
  securizată

 • Recommandé par les vétérinaires

  Recomandat de
  veterinari